AKTUELNO

Sale Tru i Keti pokušali da izvuku informaciju iz nje.

Nakon što je Miki pokušao da pomiri Marijanu Zonjić i Adama Đoganija, plavuša se poverila Katarini Ristić, šta zapravo oseća prema njemu i da li bi želela da obnovi romansu sa njim.

Ona se takođe osvrnula na njen odnos sa Slobodanom Batjarevićem Cobetom, koga gleda kao prijatelja, bez obzira na to što ih pojedini zadrugari povezuju.

Ja sam pristala na to da mi ne budemo sami, rekla sam mu i da ću prestati da se družim sa njim ako će mu to praviti problem sa ženom. On misli odmah šta će mu žena reći - pričala je Marijana, a onda je ispričala šta oseća prema Adamu.

Foto: TvPink Printscreen

Kad sam sa njim, dosadno mi je, kada nisam fali mi. Sad je Miki pokušao da nas spoji. Ja sam rekla da mogu drugarski, ali ne osećam potrebu da pričam sa njim, ja uvek njemu prilazim i rešavam problem - rekla je Marijana, a onda nastavila:
Nakon onoga sa Minom, meni se zgadio. Kad se Mina pomirila sa Đeksonom, on se pomirio sa mnom - kaže plavuša.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandar Lazić i Maja Marinković su prisustvovali njihovom razgovoru, a ovaj zadrugar je želeo provokacijama da sazna pravu istinu od Zonjićeve, ali je samo stvorio kontraefekat.

Sa tobom mi je simpatično dok flertujem, ti ne možeš da skineš osmeh sa lica - provocirao je Sale Tru Marijanu dok se ona pravdala da joj je on smešan i bunila se.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TO JE BOLESNA LJUBAV: Miki priznao šta mu se ne sviđa kod Rebeke, pa otkrio koji je put do njenog srca (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'